Zlatna Greda Ökoturisztikai Központ

Cím:Zlatna Greda
Weboldal:http://www.zlatna-greda.org
Telefon:00385 (0)31 565 180 00385 (0)91 4211 424
Email:info@zlatna-greda.org
Nyitva tartás:

A Zlatna Greda Ökoturisztikai Centrum 2003-ban jött létre a Kopácsi rét és a Közép-Duna ártéri vidéke természeti értékeinek védelme, megőrzése és a megőrzés fontosságának tudatosítása érdekében. A Centrum lelkes csapata változatos ökoturisztikai programokon, csapatépítő tréningeken, erdei iskolai foglalkozásokon ismertet meg az ártéri erdők fajgazdag élővilágával, a holtágak vízi életközösségeivel, az évszakok körforgása hozta változásokkal. A központnak a dunai erdők mélyén otthont adó 19. századi épület, az azt övező 1 hektáros park gyönyörű környezetével, játszóterével ideális kiindulópontja a környező vadonba tett felfedező túráknak.

 

 

Pattanjatok biciklire, vagy evezőt ragadva szálljatok vízre és túravezető kalauzolásában fedezzétek fel e gyönyörű vidék titkait, szépségeit, ezernyi finom részletét!

Hozd el barátaidat, munkatársaidat, és állatok nyomát követve, átgázolva sekély vizeken, sűrű erdőkön átkelve, furfangos fejtörőkkel megküzdve tegyétek próbára kitartásotokat, erősítsétek csapatszellemeteket !

A Zlatna Greda Ökoturisztikai Centrumban igazi kalandokban lesz része minden ide látogatónak!

 

Fotók: www.zlatna-greda.org