Városi kertész bemutatkozás és ötletbörze


Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 2018-12-15
14:00 - 17:00

Location
Nappali

Category(ies)


Pécs első közösségi kertjének programját jó szívvel ajánljuk:

 

Idestova 2 éve ilyenkor virális, pezsgő társasági életnek örvendtünk, tavaly ilyenkor pontosan három főre apadt a pécsi városi kert ötletét dédelgetők köre. Idén túl vagyunk a területszerzésen és sok munka árán az első szimbolikus vetésen is, pályázatot nyertünk, támogatókra leltünk, helyiek nomináltak az év civil projektjének, széleskörű együttműködési hálót építünk.

 

Tavasszal teljes gőzzel szeretnénk elindítani a belváros első közösségi kertjét, bemutatkozni, beszélni nektek az eddig megtett útról, célokról, konkrét tervekről, ötletekről, a tagság alakulásáról és a bővítés lehetséges irányairól.

 

A hideg hónapok ellenére is jó volna látni egymást kötetlenül, egyúttal mivel hamarosan lezárjuk a parcellabérlés-pályázatot, szívesen találkoznánk így kötetlen formában az igénylőkkel és azokkal, akik még nem hallottak a pécsi kezdeményezésről, vagy a téma iránt érdeklődnek.

 

Találkozzunk tehát dec 15-én, szombaton délután a Nappali Bárban, a javasolt programpontokat hamarosan közzétesszük itt, az eseményben.

 

Barátsággal,
Zöld Folt Közösségi Kert