Pécsi Macaron Ünnep 2019


Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 2019-03-20
12:00 - 18:00

Category(ies)


Pécsett első alkalommal kóstolhatod meg egyszerre, egy helyen öt cukrászműhely legjobb macaronjait, ráadásul egy meglepetés vendég is lesz Horvátországból. Ezen kívül lesz macaron-töltelék kóstoló, sőt még verseny is. Tölts el egy édes szerda délutánt és gyűjtsd be a kedvenceidet!

 

Időpont: 2019. március 20. 12:00-18:00

Helyszín: I Love Pécs Café – Pécs, Széchenyi tér 1.

 

A résztvevő CUKRÁSZMŰHELYEK / KÁVÉZÓK:
• Darin – Eszék, Horvátország
• HAnd Udvari sütöde – Siklós
• I love Pécs Café – Pécs
• Jókai Cukrászda – Pécs
• Mischler Cakes Cukrászda – Pécs
• Torta és Desszert Manufaktúra by Zsuzsa Balázs – Pécs

 

A programra KÓSTOLÓ JEGY előzetes megvásárlásával lehet belépni, melynek ára 1.000 Ft. A kóstoló jegy teljes egészében lefogyasztható, azaz 3 macaronra váltható be (ezek közül egyiket a horvát Darin cukrászda biztosítja, a másik kettő szabadon választható bármely kiállító kínálatából), és feljogosítja tulajdonosát egy Yokka Desszertműhely által biztosított macaron-töltelék kóstoló elfogyasztására. A kóstolón való részvétel regisztrációhoz kötött, regisztrálni a jegy megvásárlásakor lehet.

 

A kóstoló jegy megvásárlására elővételben, a készlet erejéig van lehetőség 2019. március 11-én 8 órától a Tourinform Pécs irodájában (7621 Pécs, Széchenyi tér 1.)

 

A programhoz kapcsolódóan amatőrök számára VERSENYT hirdetnek a szervezők, melynek keretében három kategóriában hirdetnek majd nyertest. Az egyes kategóriák (csokoládé. gyümölcs és egyéb) nyertesei a kiváló minőségű cukrászati alapanyagokat forgalmazó Goodwill National Kft. ajándékcsomagját, a Pécsi Borozó Magazin egy éves előfizetését (plusz egy üveg finom bort) és a Yokka Desszertműhely ajándékutalványát kapják. A verseny részletei külön posztban lesznek közzétéve.

 

Az esemény facebook oldala: Pécsi Macaron Ünnep