Karácsonyi Cellux műhely a Pécsi Pagonyban


Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 2018-12-18
16:30

Location
Pécsi Pagony

Category(ies)


Végre itt a Karácsonyi készülődés időszaka!

Decemberben minden kedden találkozhattok és közösen készíthettek karácsonyi ajándékokat az újrahasznosítás jegyében Vörös Jutkával a Cellux Csoport Pécsi alkotójával a Pécsi Pagonyban!
A Cellux Csoport munkáját már ismerhetitek Biri és Brúnó csodálatos mesekönyvéből. Gyertek és alkossatok együtt szépet és hasznosat a haszontalanból.
„A közös alkotás nem csak a kreativitás fejlesztésére szolgál, de remek lehetőséget ad arra is, hogy a minket körülvevő világ fontos kérdéseit feldolgozzuk a folyamat közben – ilyenek például a fenntarthatóság, az újrahasznosítás, különböző társadalmi kérdések, vagy akár az együttműködés és az empátia fontossága. Hasznos dolgok készítése közben ez a tudás jobban beépül és a gyakorlatba is könnyen átültethetővé válik. Sok éves tapasztalatunk azt mutatja, hogy a workshopok résztvevői – kicsik és nagyok egyaránt – érzékenyebbek lesznek a környezeti problémákra, nyitottabbak az innovatív gondolkodásra és a kreatív problémamegoldásra, miközben természetesen remekül szórakozunk együtt.” (Cellux Csoport)

Részvételi díj: 1000 Ft/fő