Ízlés szerint – gasztro talk show Bíró Lajos séffel


Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 2019-03-27
18:00 - 22:00

Location
Kikelet Éterem és Kávézó

Category(ies)


A Kikelet Étterem és Kávézó ad otthont az „ÍZLÉS SZERINT” című gasztro talkshow ősbemutatójának, aminek vendége nem más, mint a neves séf, BÍRÓ LAJOS.

 

A beszélgetésen kívül négyfogásos vacsorával és a hozzá illő borsorral várják vendégeiket, 9900 Ft-os áron. A pontos menüsor az esemény facebook oldalán hamarosan elérhető lesz, de annyi már most biztos, hogy Bíró Lajos egyik védjegye is megtalálható lesz benne.

 

A műsor házigazdái: Müllner Dóra és Kálmán Emese. „Vezettünk együtt rádióműsort, szerkesztettünk éttermi kiadványokat, álltunk napokat Lyon-ban, Brüsszelben, Budapesten a Bocuse d’Or versenyeken, amiből végül dokumentumfilm-sorozat lett. Mindeközben végigbeszélgettünk 15 évet séfekkel, termelőkkel, gazdákkal, bloggerekkel, tulajdonosokkal, befektetőkkel, tanulókkal és oktatókkal, baristákkal, lobbistákkal, bartenderekkel, pincérekkel, kis- és nagyfőnökökkel. Most induló sorozatunkban két székkel és egy vacsora-közönséggel vágunk bele újabb műsorunkba, az Ízlés szerint gasztro talkshow-ba. A műsornak a Kikelet Étterem ad otthont, és ahogy annak idején is egyik első vendégünk volt, úgy ezúttal is a sosem halk és visszafogott Bíró Lajossal kezdünk, akivel nemcsak a nagy állomásokon: Vörös Sárkány, Múzeum Kávéház, Bock Bisztró szaladunk át, hanem kíváncsiak leszünk a kitérőkre, az elágazásokra és a zsákutcákra is.”