Holnap – egy utazás a megoldások világába


Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 2018-02-14
18:00 - 20:00

Location
Apolló Mozi

Category(ies)


Filmvetítés az Apolló Moziban, majd beszélgetés a szervezőkkel a Trafikban!

 

A klímánk változik. Ez a dokumentumfilm vészmadárkodás helyett tevékeny, lelkes emberek és közösségek megoldásaira összpontosít. A „Holnap” új műfajt teremt: pozitív és teremtő film, ami megoldást kínál és hozzájárul egy új jövőkép megalkotásához.

 

Egyes szakértők szerint az emberiség egy része még a 21. század vége előtt kipusztulhat. Cyril Dion és Mélanie Laurent tíz különböző országban vizsgálódott, hogy kitalálják, mi vezethet a katasztrófához, és mindenekelőtt, hogyan lehet elkerülni azt. Útjuk során találkoztak pionírokkal, akik újra felfedezték a mezőgazdaságot, az energiát, a gazdaságot, a demokráciát és az oktatást. Bemutatják az összefogást, ahogy dolgoznak, és próbálják kitalálni, milyen lehet a közeljövő világa.

 

A filmet a Védegylettel közös szervezésben, térítésmentesen mutatja be az Apolló Mozi, partnerei az Ökofilmklub-Budapest és az Átalakuló Közösségek. Támogatók: MagNet Bank, Lush Hungary.

 

Részvétel előzetes regisztrációval lehetséges! A helyfoglaló hivatkozás a facebookon lesz elérhető ITT A film angol nyelven, magyar felirattal kerül bemutatásra.