Főzőműhely VI. – Drávaszögi halételek


Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 2018-11-10
09:00 - 16:00

Location
Hmdk Ifjúsági Otthon

Category(ies)


Halrajongóként sokféle halat, sokféle módon elkészítve kóstoltál már, de újabb és újabb különlegességre vágysz? Mit szólnál a csiptetett pontyhoz, a mundéros csukához, vagy egy jó kis drávaszögi halpaprikáshoz? És ha nem csak kóstolhatod, de még az elkészítés kulisszatitkait is elsajátíthatod?

 

Csatlakozz workshopunkhoz, és Munk Erik, a Kápát-medence halászléfőző bajnoka segítségével megismerheted a tökéletes, omlós halételek minden titkát, a drávaszögi halas lakomák sava-borsát!

 

A menü

Ráhangolódás: Csiptetett ponty

Csipegetnivaló: Mundéros csuka

Nagy kanállal esszük: Drávaszögi halpaprikás házi tésztával

 

Kerekedj fel velünk a határ túloldalára!

Szeretettel várunk workshopunkon!

 

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Egy alkalommal maximum 15 fő jelentkezését tudjuk fogadni, a jelentkezések sorrendjében. Regisztrálni a baranyazoldut(kukac)gmail.com email címen lehet.

 

Az utazáshoz kisbuszt szervezünk, mely a Centrum parkolóban várja majd a résztvevőket, is ide is térünk vissza. Amennyiben saját autóddal jönnél, kérjük a regisztrációs emailedben jelezd.

 

A program az Interreg V-A Magyarország-Horvátország Együttműködési Program 2014-2020 keretében, az Eat Green c., HUHR/1601/2.1.3/0022 azonosító számú projekt részeként, a Gyeregyalog.hu Egyesület szervezésében valósul meg.