Bevezetés a permakulturába – tanfolyam


Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 2018-09-29 - 2018-09-30
All Day

Category(ies)


Szeptember 29-30-án bevezető permakultúrás tanfolyam zajlik majd Bodolyabéren, a Hunza öko-kempingben.
Már 28-án péntek délután is lehet érkezni! Tényleges oktatás ekkor még nem lesz, viszont ez egy remek lehetőség felfedezni a helyszínt, ráhangolódni a természetre és a képzésre, és együtt tölteni egy batyus vacsorát a tábortűznél:)

A tanfolyam során megvitatjuk mi is az a permakultúra – etikája, alapjai, elvei, elemek, funkciók, rendszerek, minták, kapcsolatok, zónák, szektorok, felmérés, tervezés, stb.
Mindehhez elsőrangú példát biztosít a képzés helyszíne, ahol élesben láthatjuk a permakultúrás elvek működését.

A képzés ára 15000 forint/fő, amely a következőket tartalmazza: képzést, tanárokat, helyszín használatát, a kempingezés lehetőségét és minden napra egy kiadós, helyi alapanyagból, szeretettel készült, vegetáriánus ebédet.

A reggeli és a vacsora batyus, ezért mindenki hozzon magával olyan ételeket erre a hétvégére, amiket szeret, és szívesen megosztana másokkal is.

 

A permakultúra etikáját szem előtt tartva van lehetőség arra, hogy az ár egy részét más hozzájárulással fizesd, ebben az esetben önkéntes munkával. Erre a képzést megelőző hétvégén lesz lehetőséged szeptember 22-23-án. Ha önkéntes munkáddal segítesz a házigazdáknak, akkor a képzés ára csak 8000 forint/fő.

 

Ezt a jelentkezési lapot kitöltve tudsz helyet foglalni: https://goo.gl/forms/RBS8N3CZkJ34Maq32

Minimum 10 fő esetén indul a képzés, a maximum létszám pedig 18. Jelentkezési határidő: szeptember 24.

 

További információhttps://www.facebook.com/events/2107050479558857/