Advent a Boltok Utcájában


Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 2013-12-13 - 2013-12-22
All Day

Location
Signo Galéria

Category(ies)


A Zsolnay-negyedben található Boltok utcájának üzletei nem csupán az ünnephez kapcsolódó termékekkel várja a látogatókat, hanem egyéb programokkal is igyekeznek minél színesebbé tenni az ünnepi készülődést.

A SIGNo galéria az üzletsoron Karácsonyi boltot és kézműves műhelyt nyit az ünnep idejére a május óta nagy érdeklődést kiváltó Kerámia Festödével együtt. A Zsolnay család korát megidézve gyönyörűen berendezett boltban antik tárgyak, porcelánok, szecessziós lámpák teszik varázslatossá a karácsonyi üzletet, ahol a megvásárolható antik tárgyak mellett fa gyermekjátékok és mesekönyvek is megtalálhatók. Ugyanitt kap helyet a kreatív műhely is, ahol minden hétvégén foglalkozásokat tartanak szakavatott kézművesek. Terveik szerint december 5-én délután indul a Mikulás Csizmácska varrással, majd folytatódik a hétvégén kerámia ajándékok festésével, mackóvarrással, gyöngyfűzéssel. A foglalkozásokról pontos információt a szervező SIGNO galéria közösségi oldalán találhatnak az érdeklődők (facebook/signogaleria).

A hét minden napján, hétfő kivételével a Kerámia Festödében is várják azokat, akik szeretik az egyedi tárgyakat, és hajlandóak is ezt saját kézzel azzá tenni. További információ a facebook/Kerámia Festöde/ oldalon. A Csoko – Láda bolt pedig édesebbé szeretné varázsolni az adventi hétvégéket azzal, hogy csoki szökőkúttal lepi meg a boltba betérőket!