2017. november hónap bejegyzései

Felhívás

A Gyeregyalog.hu Egyesület az Interreg V-A Magyarország-Horvátország Együttműködési Program 2014-2020 támogatásával, az Eat Green c., HUHR/1601/2.1.3/0022 azonosító számú projekt keretében

 

ökoturisztikai minősítő

30 órás képzést szervez.

 

A képzés tematikai egységei:

 

  1. Az ökoturisztikai minősítési rendszer alapelvei, szempontrendszere és felépítése. A minősítés folyamata, a minősítés védjegye. A minősítési rendszer továbbfejlesztésének lehetőségei, az országos akkreditáció előkészítésének folyamata.
  2. Szálláshelyek minősítésének ismérvei, alapfeltételek, szükséges és ajánlott feltételek kritériumrendszere, a pontozás folyamata.
  3. Vendéglátók minősítésének ismérvei, alapfeltételek, szükséges és ajánlott feltételek kritériumrendszere, a pontozás folyamata.
  4. Programok, rendezvények minősítésének ismérvei, alapfeltételek, szükséges és ajánlott feltételek kritériumrendszere, a pontozás folyamata.

A képzés törzsanyagát a Gyeregyalog.hu Egyesület honlapjáról letölthető Ökoturisztikai Minősítési Rendszer c. dokumentum képezi.

 

Tervezett képzési napok és helyszínek:

2017. decembertől 2018. márciusig havi 1 alkalom, összesen 4 alkalom.

 

1. képzési nap:

Időpont: 2017. december 15. 10:00-17:00.

Helyszín: Cserkút, Kultúrház

Előadó: Balogh András minőségbiztosítási szakértő

Házigazda és moderátor: Dr. Németh Ibolya, a Gyeregyalog.hu Egyesület képviseletében.

 

2., 3. és 4.  képzési nap:

Időpont és helyszín legkésőbb 3 héttel a képzési napot megelőzően kerül pontosításra.

 

A képzés zárása:

Írásbeli vizsga. A képzés nem akkreditált, de a záróvizsgát sikeresen teljesítő résztvevők a képzés elvégzéséről tanúsítványt kapnak, melynek birtokában a turisztikai szolgáltatók/szolgáltatások hunyoros ökoturisztikai minősítésére jogosultak.

 

Jelentkezés:

A képzésen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A jelentkezéseket 2017. december 4-ig várjuk a baranyazoldut(kukac)gmail.com e-mail címre, vagy a +36 30 7092793-as telefonszámon.

A képzésről bővebb felvilágosítás kérhető a baranyazoldut(kukac)gmail.com e-mailcímen.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Felhívás