2013. október hónap bejegyzései

Megérkeztek a kerékpárjaink

A Baranya Megyei Falusi Turizmus Közhasznú Szövetség 20 db, a Gyeregyalog.hu Egyesület 10 db kerékpárt szerzett be a projekt keretében.

A jól felszerelt Schwinn Csepel Ranger és Landrider típusú kerékpárok kihelyezésre kerülnek a fenti szervezetek tagságánál, szélesítve ezzel szolgáltatásaik, kínálatuk körét.

A projekt keretében megvalósuló csoportos bejárások során is „bevetésre kerülnek”, a résztvevők nyergükből élvezhetik a Baranya Zöldút szépségeit a teljes magyar-horvát szakaszon.

 

turazas

Projektet népszerűsítő leporelló készült

Elkészült az első, projektet népszerűsítő kiadványunk! A leporelló áttekintő térképen mutatja be a Baranya Zöldút tervezett nyomvonalát, rövid ismertetőt ad az útvonal menti településekről (a magyarországi szakaszon), és összefoglalja a Go Green projekt célkitűzéseit és tervezett projektelemeit.

 

A kiadvány a Gyeregyalog.hu Egyesület megbízásából 2000-2000 példányban készült, magyar és horvát nyelven. Párja, mely a horvátországi szakasz mentén fekvő településeket mutatja be, a Horvátországi Magyar Vállalkozók Szövetsége jóvoltából kerül megvalósításra, várhatóan a projekt időszak harmadik trimeszterében (2014. január 31-ig).

 

A ‘párban teljes’ kiadványt hozzáférhetővé tesszük a Baranya megyei Tourinform irodákban, Baranja turisztikai szervezeteinél, rendezvényeinken népszerűsítjük és eljuttatjuk a zöldút által érintett települések hivatalaiba és szolgáltatóikhoz is.

 

A leporelló magyar nyelven:

 

A leporelló horvát nyelven: